sayang2 buntal

18 Jul 2012

jatuh kembali :'(

assalamualaikum dan hai :')


salam hari rabu...hehehe..hari ni buntal curi2 sikit nak update blog ni...buntal sebenarnye tak boleh on9, tapi buntal degil an sedih..on9 lah jugak...ishh2..buntal ni asyik sedih je kan...alahaii gediknyee.. :(

semalam buntal ngan dia gaduh besar..then  buntal memang cakap kasar giler babeng lah ngan dia... biasa lah kalau orang tengah marah paham2 jelah..huhu..gaduh punye gaduh..buntal pon tersebut perkataan PUTUS... ok..memang takde niat nak cakap benda tu...tapi hati buntal betul rase sakit, sedih macam nak koyak2 kan je hati ni...malas dah nak ada perasaan..heheheh..ada ke??

ermm...semalam sampai hari ni buntal ngan dia tak bertegur langsung...dia tak contact buntal, buntal pon tak contact dia.. :''( .. jujur lah...buntal takde niat nak sakitkan hati dia..nak lepaskan dia..tapi buntal malu bile dia permalukan buntal kat kawan2 dia... ape korang rase bila pakwe korang malu kan korang??? sedih kan..emm..entah lah....bak kata orang ada jodoh tak kemana..

buntal nak padam relationship kat fb ngan blog tak sampai hati...buntal sayu... buntal tak sanggup nak tekan butang yes... hati buntal luluh...ya allah...ape dugaan yang harus kau bagi lagi kat aq... aq tidak sanggup manahan sendirian...aq hanya mampu berdoa dan menangis sahaja..:(









 buntal sayang , suka dan cinta lagi kat dia...hati buntal takkan berubah..sebab buntal dah janji dengan dia..janji harus ditepati..ermm.. awak...saya cakap benci awak..tapi dari mulut bukan dari hati..maaf kan saya...kalau memang betul awak nak lepaskan saya..saya redha untuk kali keempat :')

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal