sayang2 buntal

21 Jul 2012

selamat berpuasa & puasa with him :))

assalamualaikum and hai :))



selamat menyambut ramadhan yang ke 1433 H.. alhamdulilah..tahun ni buntal masih dapat merasai menyabut puasa dengan family, kawan2 dan tahun ni istimewa sikit.. sebab tahun ni buntal puasa dengan budak bucukk..alhamdulilah...harap ape yang dilalui ni dapat kesinambungannya..amin :))

haaa..nampak gambar kat atas tu... jangan tengok je taw... buat sekali..kalau tak buat dosa...masuk api neraka... eh..pose kan pintu neraka kan tutup..pintu syurga dibuka..subhanaallah...amacam hari ni...boleh tahan tak??? jangan curi2 taw...tapi kan buntal sedih..sebab tahun ni first dah tak pose...teeettttttttttt :D 

hehehe..tapi buntal happy sangat..macam tak caye..tahun lepas puasa sorang2..raya sorang2..tahun ni alhamdulilah..ape yang diimpikan Allah telah makbulkan..alhamdulilah... harap2 raya tahun ni dapat bersama-sama.. :').. tahun ni buntal ngan dia pakai baju raya warna sama..warna kelabu...hehehe..dia yang suruh..tak pe lah... ikut kan jelah...ingat warne purple...hohoho..asyik purple jer..bosan lak..hahahah..gurau jer.. papepon buntal still fall in love with purple.. :P

lepas tu kan..jumaat ni genap lah kiteorang dua tahun dalam percintaan..alhamdulilah sekali lagi...ya allah..tak sangka dah dua tahun..dia ada ajak sambut anniversary kat kedai makan sambut berbuka sekali..tapi buntal tak pasti boleh keluar ke tak.... sebab takut ayah buntal marah.. :( kalau tak dapat sambut..kite boleh sambut tahun depan right sayang... insyaallah... :)) dia suruh masak nasi goreng untuk dia..oh noo.. maluuuu nyeee... takut masin nasi nyee..hehehe...orang2 dulu2 cakap kalau kite masak termasin..maknanyee dah nak kawen..wiwiwiwiw... nampak tak buntal dah gatal..spm wooiii.. heheheh :O


nampak sedap kan..nampak amcam ni tak reti lah... hehehe.. sori budakk bucukk :P



okey lah..buntal nak out dulu..selamat berpuasa, selamat bersahur & selamat berbuka untuk kaum muslimin dan muslimat.. byee...^__^

 DEAR,
nadhirah


TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal