sayang2 buntal

30 May 2012

haiii.. saya blogger lama lah :D

Assalamualaikum....

hai...kenal saya lagi tak?? alah dulu dia ada blog yang dikenali sebagai buntal..tak dapt lagi..meh sini..dulu link blog dia kan kisahhidupnadhirah.blogspot.com..hehehe.. errmmm.. blog tu kan..dah kena HACK... macam @#$%&*%$@.. :) tapi tak apa.. alhamdulilah buntal dapat jugak buat blog baru.. fuhh.. tapi nak cari followers tu yang susah.. hahaha.. takpe ada teknologi yang canggih.. boleh cari kenalan ramai kan.. huhuhu..

ermm.. sape yang tak sakit hati kan.. blog yang kita paling sayang selain facebook ngan twitter.. blog tu dah ada 184 adik beradik buntal.. hohoho.. ramai nye.. followers lah sayang ku.. apelah...iss.. kalau buntal jumpe budak yang hack blog buntal yang lame tu siap taw.. gerammmm nyeee..~.~

pape pon banyak lagi yang perlu buntal prepare untuk blog ni.. kasik make over terlebih... hahaha.. yang sudi follow blog baru buntal ni terima kasih... mmuahh sikit.. auuchhh.. :D

bye..



 SELAMAT DATANG!!! WELCOME !!!

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal