sayang2 buntal

31 May 2012

ada berani??

Assalamualaikum... :))

yuhuuu...yeah..selamat tengah hari... korang tengah masak ker?? atau tengah tido lagi.. hehehe..ermm..alhamdulilah.. ada jugak yang sudi follow blog buntal ni..hahaha..tenkiu korang2 semua..twink2.. :D

disebabkan blog lame dah kena hack..banyak yang buntal nak cite tak kesampaian...fuuhh..so sad...tapi tak ape..hari ni buntal dapat jugak lepaskan ape yang dipendam selama ni..sebelum tu..buntal minta maaf if ape yang buntal cerita ni membosankan.. kalau dah tangok macam panjang jer cite nye..boleh pi kat butang X .. OK  !!! :DD

err..kalau sape2 yang duduk dekat negeri Johor.. sebenarnye kiteorang baru lepas habis exam mid year.. aww..soalan form 5..boleh lah dikate kan senang dan susah dan amat susah..lagi2 addmath ngan math.. boleh tertido..hohoho.. tapi buntal rase kan..result untuk mid year ni macam teruk berbanding uk1 dulu..sedih..lagi pun masa exam tu kan buntal baru je lepas excident moto..dua kali aww...dengar yer..two times..:DD

lepas excident mesti lah pale macam @#$%^&**&^$#@ ni kan.. sebab tu ape yang buntal baca ada ingat2 lupe..tapi alhamdulilah..buntal takde lah teruk sangat sampai tangan or kaki patah.. cume kaki terseliuh..luka kat tangan ngan kaki..kat kaki lah banyak cop2 mohor.. hehehe...macam mana boleh excident??? haaa ni lah buntal nak cite ni...

first excident..buntal excident dekat2 ngan tasik kluang.. buntal nak elakkan daripada batu sekali tak dapat nak dielakkan...dah takdir kan..lagipon motor abah buntal ni punye tayar dah botak..ngeee~ memang malu lah sebab memang ramai orang kat tasik kluang tu...huhuhu..tebal kan muke jelah... second excident.. dekat2 ngan taman ilham..mase ni kawan buntal yang bawa moto..buntal tak berani nak bawa moto..mase tu kaki tak berape nak baik lagi..fobia pon ada jugak..hehehe.. yang second ni boleh lah dikata teruk jugak..kena langgar ngan kete wira..cina yang bawa..

sebenarnye salah dua2.. yang cina tu dia main belok je taknak tengok kiri kanan.. yang kawan buntal ni bawak laju..yang kelakarnye masa tu buntal macam tengah berangan taw dekat belakang..tengah patah hati kate kan...hahah..dah excident..macam ada kat kayangan jer..:O lepas tu..kawan buntal lah teruk..kaki kiri dia yang luka teruk...sebab kaki dia tersepit dekat motor... buntal pon cepat2 angkat moto tu..mase tu buntal tak rase sakit sangat..sebab tu cepat je..balik rumah..makkk... sakitttt... :'( tapi alhamdulilah..cina tu tolong hantarkan kiteorang pergi klinik..ok lah tu ada orang tolong daripada tak ada kan...moto abah..hehehhe..dah cantik....ngee~lepas ni nak bawak moto skuter pulak..hahaha.. fobia kate kan..

mase excident tu masa baru balik dari library.. hari yang kedua tu memang menyakitkan hati buntal..frust pon ada... macam nak terjun jer kat dalam tasik tu..tapi cukup lah sekali...tak mau ulangi lagi..dah janji ngan mak... kalau kite sayang dia..jangan buat benda bukan2..just sabar.. :')

kepada mr. Mohd H. kenapa awak harus layan saye kalau hati awak masih ada dia.. awak..kalau awak betul2 sayang kan saye.. awak tak talam dua muka..awak..please be honest dear...aku sayang kau lah giler... aku rindu kau..yeah..yesterday you make me cry coz u still massage with her.. i;m lonely dear..i'm still waiting you..that is my promise for u.. dear.. can u make me smile... i'm sorry coz i'm hurting u before that..yeah.. aku menyesal giler wei... iloveu imissu ineedu now sayang :') 


i miss u :(

 

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

4 comments:

nadia farhana said...

kesian adik comel nie :)
gudluck

cex gulew-gulew chinta said...

Pnjang cter adk yer..just sabar tu yg btul
Dh follow ni jngn lupa follow sis jga...

noor nadhirah said...

@nadia farhana.. hehehe.. tenkiu :D

noor nadhirah said...

thanks kakak.. ok adek follow blog akak :D

diubah suai oleh cik buntal