sayang2 buntal

1 Jun 2012

saya boleh.. :')

assalamualaikum...

hari ni dah 1/6/2012..alhamdulilah sebab hari ni Allah masih panjang kan umur buntal..yeah dan hari genaplah buntal dah setahun lebih buntal bersendirian..ooopppss.. "single".. hehehhe...buntal harap dan semua orang lah mengharap bulan Jun bulan yang banyak bawa tuah..semuanye akan ok..harap2 lah macam tu..insyaallah... :D

erm..semalam hari yang paling menyedih kan lah..semalam dia suruh buntal call..ok dah elok2 tengah call kan..dye cakap kenapa buntal terlalu sayangkan dia..then buntal pon jawab lah..sebab buntal sayang lah ..heheh.. takde lah.. buntal sayang dia sebab buntal dapat rase kan buntal menyesal giler2 tak terima cinta dia dulu..dulu buntal macam permainkan dia...then tiba2 perasaan cemburu tu datang dengan tiba2.. kawan2 semua cakap kau maybe dah sayang dia.. :).. lagi menyakitkan hati..tibe2 dia dah ada awek... maybe dia dah penat kot tunggu buntal..sekarang ni buntal pulak tengah tunggu dia..ohhhnooo..penat taw awak.. :(

tapi..kawan2 semua cakap maybe ni semua balasan buntal buat jahat kat dia..tapi takpe..buntal kan boleh kuatkan diri..buntal akan cuba lupakan dia..dan cube berhentikan mencintai dan menyayangi dia lagi..buntal akan sayang dia sebagai "friend".. ermm.. suka hati awak lah awak tak cemburu lagi saya ngan laki lain ker..awak nak couple ngan laki lain ker.. suka hati awak lah..saya takde hak awak..ape yang awak cakap semalam tu ada kebenaranya... semoga awak bahagia ngan dia.. SYAHAZ FOREVER... tu kan nama panggilan awak ngan dia..okey.. saya tak sedih pon awak.. :')




bye..jumpe lagi... :)

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal