sayang2 buntal

6 Jun 2012

terukir senyuman ku.. thanks Allah :')

Assalamualaikum.. 

korang sihat..hehehe..saje jer tanye...alhamdulilah tengah hari ni buntal masih bernafas lagi di bumi Allah yang sangat luas nie... dan hari ni jugak lah hari paling penat sebab buntal kena kemas satu rumah sebab sabtu ni ada kenduri arwah..biasalah dah nak dekat puasa ni..ramai orang buat kenduri..macam2 kenduri lah..malas buntal nak tulis kenduri ape..huhuhu..

ape yang membuat buntal terukir senyuman..ni haa... hari tu..eh kejap...dulu lah..hahaha.. buntal kan tunggu si dia tu macam ape kan..yeah memang buntal boleh tunggu tapi sampai bila??? buntal ni perempuan.. kaum hawa yang amat lemah... memang penat lah nak tunggu awak oiii.. awak tu laki2 boleh lah dulu awak tunggu saya.. tapi sekarang kan awak tengah tunggu si dia tu kan..alahai awakk..pergi lah kejar cinta awak yang sejati tu..buntal hanya mampu senyum dan doa kebahagiaan awak ngan  si dia sampai ke akhir hayat..insyaallah... yang membuat buntal tersenyum kan..entah lah..buntal pon rase tak tahu kenapa hati ni tibe2 berubah atau dah tawar hati ngan dia.. kenapa eak??? korang tahu.. lau tahu meh bagi tahu buntal..heheheh..

buntal ada cakap macam ni taw.. ( ya allah ya tuhan ku.. sekiranya si dia ..................... itu milik ku dan jodoh ku..kau dekat kan lah kami berdua sehingga ke alam perkahwinan dan ke akhir hayat.. atau sekiranye dia ........................ bukan milik ku dan bukan jodoh ku.. jauh kan dia daripada kehidupan ku.. aku sudah penat menunggu cinta dari dia... aku bukan lah insan yang kuat..aku juga mempunyai perasaan.. aku mengaku aku pernah membuat salah kepada nye..tapi adakan ni balasan mu kepada ku ya allah.. sekiranya iya benar ampunkan lah dosa ku... aminn ).. itulah doa yang buntal baca hari tu... 

sekiranya dia tu jodoh buntal kan..insyaallah dengan izin allah buntal akan jaga dia macam mana buntal jaga diri sendiri & family buntal.. buntal akan sayang dia..ajar dia.. buat dia senyum, ketawa dan taknak dia menangis sebab buntal.. airmata tu kan mahal harganya.. jadi..buntal tak nak setitik airmata dia atau family atau sape2 jelah jatuh .. 



papepon..awakkk.saya amat merindui awak sekarang ni..insyaallah kalau saya still kuat lagi..saya akan tunggu awak sehingga awak dapat time saya balik.. saya selalu doa kan awak supaya awak sihat dan bahagia jika awak bersama ngan dia sekali lagi.. jangan nagis taw awak.xcomei. iloveu dear mr. MH:')

 saya masih merindui awak lagi.. :'(

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

2 comments:

Mimieesyeerro said...

wah , spe MR MH tuu ? hehe . btw, awlololo . tembam nyee pipi dy :)

noor nadhirah said...

mimie.. mr.mh tu sye pye vvvvip.. huhu :)) mmg tembam pon..hehehe..

diubah suai oleh cik buntal