sayang2 buntal

9 Jun 2012

pelengkap hidup dia akhirnya :))

assalamualaikum...


cehh..baru nk tulis terus lekat pic yang kat atas tu..hehehe..korang nak tahu ea buntal rindu kat sape..hahaha.. mesti lah dekat mr.MH buntal..sayang awak giler sangat2.. :))

7/6/2012 tarikh buntal yang takkan buntal lupekan..yeehhaaaaaaaa...ya allah..terima kasih kerana engkau telah makbulkan doa aku..:) tarikh tu adalah tarikh di mana si mr. MH buntal lamar buntal..ooppsss..bukan nak kawen yer..dye ajak buntal couple balik dengan dia...dia dapat time balik buntal dalam hidup dia...harap2 dia ikhlas lah..hopefully..fuhhh..tak sia2 jer buntal nangis bagai nak rak..makan tak selera (yeke), berdoa..alhamdulilah termakbul jugak..mula2 dia mesej..buntal tak balas..dia pon call 3kali..ek eleh 3 kali je kot,..hohoho..buntal tak angkat.. lepas tu dia hantar mesej lagi..haaiiiii..mesej ni lah yang buntal takkan padam sampai bile2..dia cakap..sudi tak nad jadi pelengkap hidup saya..hehehe.. muke buntal terus merah padam..malu >.< iloveulah budak...:))

tapi kan..buntal tak boleh happy sangat2...takut buntal kecewa balik..awak cube tengok ni.
.


dah tengok.. baca tu.. LUKA ITU TERLALU MENYEKSAKAN!!!..  harap awak boleh buat saya gembira...saya tak paksa awak pon sayang..ngehngeh...awak2..kita takkan lupa ape yang awak cakap masa malam tu..malam tu adalah malam menggembirakan saya..thanks awak..tapi ada satu perkataan tu awak cakap.. I LOVE U kat saya..ya allah..gembiranya hati ni..dah lama saya tunggu perkataan tu daripada mulut awak..ikhlas ke tak awak ucapkan tu..harap2 ikhlas lah.. :D


kepada mr.MH.. insyaallah saya akan gembira kan hati awak..saya takkan luka kan hati awak..saya akan selalu buat awak tersenyum..saya takkan ulangi kesilapan yang lalu..saya harap awak time saya ni seadanya..dengan ikhlas..bukan atas sebab simpati.dan saya harap awak sabar dengan perangai degil dan gedik yang memang susah nak hilang kan ni :DD.. satu jer saya nak awak tau saya amat menyayangi awak.. terima kasih sekali lagi sebab telah bagi saya peluang keemasan ini..thanks.. :')





 akhir sekali..saya sayang awak, saya suka awak..dan saya cinta kan awak kerana allah.. harap hubungan kite akan berkekalan hingga ke akhir hayat..insyaallah..:))

kawan2.. doakan yer hubungan kami..hanya allah sahaja dapat membalas nyee:)

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal