sayang2 buntal

15 Jun 2012

paling teruk :'(

assalamulaikum...selamat petang semua.. :')

hrmm..korang2..mesti korang dah dapat result mid year exam kan...ok tak result korang???? kalau yang ok tu tahniah yer..result buntal..ya allah..paling teruk pernah buntal dapat...daripada A langsung takde A.. ape buntal nk cakap ngan mak & abah buntal... mesti diaorang sedih kan masa nak amik result jumaat minggu depan...buntal bukan tak study ke ape..study..tapi buntal susah nak paham kan soalan..lepas tu masa nak jawab otak jadi blurrr..memang sedih lah cakap..bm daripada A- terus jadi C...malunye je jadi orang melayu... :(

tapi takpe...kite hidup mesti mula daripada gagal kan..nanti kalau berusah insyaallah pasti akan berjaya..ape yang telah terjadi ni pasti ada hikmah nye... :)).. sebelum tu thanks kepada cikgu kelas buntal sebab bagi semangat supaya buntal tak down..percubaan spm nanti buat betul2..lagi2 account..ngee~.. dan thanks jugak kat my budak bucukk..hehehe..thanks awak bagi saya pinjam sapu tangan awak masa kat sekoalh tadi... sori tetibe nangis..saya nangis sebab result teruk..dan...awak nak tahu tak..saya rindu awak..ngee~lari tajuk pulak .. hahaha..

ni lah result buntal.. BANDING KAN UK1 DENGAN MID YEAR EXAM.. :(

UK1
 BM - 75% (A-)
BI- 50% (C)
MATH-43% (E)
SCIENCE-74% (B+)
SEJARAH-53% (C)
AGAMA ISLAM- 76% (A-)
ACCOUNT-64% ( C+)
EKONOMI ASAS- 48% ( D)
ADDMATH- 6% ( E)

MID YEAR EXAM
 BM - 55% (C+)
BI- 45% (D)
MATH-17% (E)
SCIENCE-55% (C)
SEJARAH-34% (E)
AGAMA ISLAM- 62% (C+)
ACCOUNT 41% ( E)
EKONOMI ASAS- xdpt lg
ADDMATH- 2% ( E)

teruk kan..buntal bukan tak pandai..cume buntal lemah sikit..kurang latihan..itu jer..insyaallah.. buntal akan perbaiki result buntal masa percubaan nanti..sbb cikgu cakap markah percubaan akan dihantar ken mana2 tempat untuk sambung belajar lepas spm..doakan buntal berjaya ye..aminn :')




DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

4 comments:

ϟ Zeera AzZahra said...

insyaAllah dapat tu.. gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya, yg penting usaha kena ada. x leh jemu..

noor nadhirah said...

insyaallah..yeah betul..saya akan cube..tenkiu ats nasihat tu.. doakan yer :))

man said...

masih berpeluang meningkatkan kemajuan..
teruskan usaha..

noor nadhirah said...

insyaallah saya akn brusaha..tenkiu atas nasihat tu.. :))

diubah suai oleh cik buntal