sayang2 buntal

23 Jun 2012

uji kesetiaan dalam couple..:))

assalamualaikum & selamat petang, salam sabtu juga.. :))

jumpe lagi apabila mentidokan diri selama beberapa minggu..huhuhu..ayat macam ape..:D . .. hari ni buntal boleh senyum lebar2 sebab walaupon result mid year ni agak menurun banyak kecuali ekonomi asas jer yang menaik yang lain turun..tapi takpe..alhamdulilah buntal dapat ni 9... erm..6 anak tangga jatuh..dulu dapat no 3..sekarang no 3 tu kawan buntal pinjam kejap..hahaha..sori kawan..gurau jer...jangan amek hati yer... :))

meh tukar topik lain pulak..korang mesti pernah couple kan..haa...korang nak tahu macam mana kesetiaan pakwe/makwe korang dekat korang..meh sini...

> uji dia dengan menyamar jadi orang lain 
   - haaa...dulu buntal pernah buat benda ni dekat ex lama buntal..mmg berkesan giler..amek kau  
     kantoi ngan buntal..tapi masa korang tengah menyamar ni jangan lah sampai boy/girl korg 
     tahu...lau x..xjadi lah..macam mne?? menyamar lah dekat fb ker, tukar phone number ker.. yg 
     pasti korg pikat dia betul2..kalau diaorang layan..mmg xsetia lah tu.. :D reject terus :P


>uji dia dengan pura2 sakit
  - ni pon berboleh dikatekn brkesan lah jugak... korang cakap lah yang korang demam teruk ker, 
    excident moto masuk dlm longkang ker..hahaha..kalau sore diaorang teramat risau sekali sampai 
    sanggup datang rumah... mmg dia setia dan syg korang ketat2...tapi lau dia dtg umah 
    korang..cpt   mntk maaf..then ckp sory..ada sebb wt macam gini.. :O

>uji dia bile kite ckp kedit habis 
 - benda ni sllu perempuan buat kat laki trmasuk buntal...korang ckp lah kedit korg habis tibe2 sbb 
   kne tarik sos topup ker, tarik crt ker.. padahal ada lg..ngee~...kalau boy/girl korang xmsg, xcall ble
   time camtu..mmg dia taknak kat korg leh..then dia akan pikir,... " ahh..lantak kau lah..pandai2 lah 
   ko topup".. org mcm tu tkyah jdikn boy/girl langsung..tumbok bru tahu..hahaha :D


>uji dia dengan cakap dia ada scandal
 - jeng jeng jeng...sape yg takde scandal tu..tipu lah...hehehe..jangan salah faham yer..buntal 
   maksudkan korang kne kan lah dia yang konon nye dia ada keluar or msg2, call ngan org lain,
   lepas tu bile dia cakap" eh, mana ada..tipu taw..ada bukti...allah nampak taw".. lau ada yang ckp  
   macam tu..konfem mmg takde yang lain..tapi kan..yang jenis org mcm ni.. " eh..demi allah tkde 
  lah, org setia kat dia jelah"..haa..tu kena hati2..takut kne tipu hidup2..menyesal nanti..:P


fuuhhh....penat pulak taip lebar cegini..hrrmmm..sebelum tu, buntal minta maaf ni hanya pendapat buntal jelah...lau korang rase ada yang pelik tegur lah yer...buntal terima sepenuh hati atas teguran tu sayang :)).. ok lah..mau out dulu...bye2..


 buntal rindu budak nye nama nye mohd haziq..loveu, missu,sayang :')




DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

2 comments:

ikaa sharin said...

gua suka yang nombor 3 tuu . ohsemmm !

noor nadhirah said...

hahaha...tenkiu..mmg trbaik :))

diubah suai oleh cik buntal