sayang2 buntal

29 Jun 2012

jujur itu amat menyakitkan hati ..

assalamulaikum dan salam sejahtera..

hari ni bersamaan 29/6/2012..hari ni sekolah buntal ada buat hari terbuka...alhamdulilah abah & mak boleh terima result buntal walaupon tak secemerlang dengan orang dekat luar sne.. bebel tu tetap ada.biasa lah tu...adat kan..hehehehe...lepas balik rumah je terus masuk bilik nangis sambil buat buku cari kata..banyak syooookkkk... :P

erm...lepas dah buat tu..buntal tertido pulak...mase tido tu tibe2 terdengar bunyi ape yang gegar2 ni kat bawah bantal..ingat kn ape..sekali bunyi handphone lah..ape lah buntal ni..hahahha.. yang call tu messti lah my budak bucuk..ape lagi gosip2, gaduh2 manje...tapi kan..entah lah..mulut buntal ni macam ape..tibe2 takde angin takde ribut buntal pergi tanye soalan kat dia pasal kisah silam dia dengan ex dia..oh mygod...mase dia terangkan tu airmata buntal jatuh tibe2...yeah..walaupon dia jujur kat buntal..memang sakit sangat2 bile dapat tahu ape yang buntal tak tahu selama ni...


entah lah..buntal tak tahu sama ada dapat time tak ape yang dia cakap..sebab ape yang di cakap kan tu benda yang amat tak senonoh dia ngan ex dia...biasa lah..semua orang buat kesilapan...ex dia memang cantik sangat..putih gebu..mata bulat..kurus...kalau dibandingkn dgn buntal.. buntal gemok, tinggi tak tinggi sgt..tak putih mcm dia.. ermm.. lepas tu buntal mesej dia..then buntal cakap.. " tolong bagi syg mase utk time semua kenyataan ni...syg ingat syg lah laki lain dari yg kt luar sana..ternyata syg silap menilai syg..buat masa ni jgn cri syg.. " :( hrrmmm


agak2 lah kan..ape yang buntal buat ni betul ker...diam untuk seketika..lari dari jumpe ngan dia..tapi memang betul buntal tak dapat time..buntal sedih..ya allah..hanye kau sje yg tahu perasaan aku ketika ini..ermm :''(

saya boleh senyum lagi walau hati ni awak luka kan.. :')

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

2 comments:

ezyra daniel said...

heyyy adix...
cam y adix ckp td kan,semua owg pernah wt silap..
so adik tk perlu salah kan si dia n marah2..
sekurang2 nye dia jujur gan adik,kan?? :)

noor nadhirah said...

hii akak...
ye betul semua prnh wt silap..huhu..
ok..adik akn ikut ckp akak..
btw, thanks 4 advice.. ^__^

diubah suai oleh cik buntal