sayang2 buntal

7 Jul 2012

saya ada ALLAH

assalamualaikum and hai :)

heiii uuuu...kite jumpe lagi lah awak2 semua..hehehe...sebelum tu kan....aww..tak sabar nyee nak tunggu 27 Julai 2012... awak2...awak tahu kan tarikh ape tu kan..huhuhu..tarikh tu kan kita insyaallah dah genap 2 tahun bersama.. ( walaupon dh banyak kali minta putus ) :'(.. thanks awok sebab time saya balik dalam life awak...kita nak kawen ngan awak boleh...hohhohoho..gatal...ngee~ :P.. saya harap awak akan kekal dalam hati saya jika kita ada jodoh lagi lah..semua tu keje allah kan..kite hanye mampu berdoa, berusaha dan redha..... saya sayang awak sangat2.. >.<

kembali ke tajuk asal... saya ada allah..what the mean ??? hehehe... i can explain... pada suatu hari..ecehceh..macam nak wat wayang pulak...takde lah.. hrrmmm..buntal nak tanye kalau kat sekolah kan..mesti ada yang tak suka ngan korang kan..mesti ada cakap pasal diri kita kan..korang sakit hati tak??? mesti sakit kan..macam nak cium2 jer budak yang buat cite tu kan..hahaha... buntal mengaku lah..kat sekolah buntal ramai dah tak suka buntal..sebab ada lah satu kes buntal buat..ape kes itu..adalah..dah lama dah kes tu tutup..xmau ingat lagi.. ^__^..tapi kan..cooopppppppppp..bukan semua ok..suku jer...lau ramai dah tak suka..buntal dah tak sk kat situ lagi..dah lama buntal pindah... :')

hrrrmmm..entah lah..buntal tak paham lah adalah kawan buntal ni..ooppss bukan kawan buntal... ontheway jadi kawan..ha???????? tak paham... huhu..maksud nye akan menjadi kawan..sekarang they not my friends!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! so spoilll~~~~~~ 

macam ni taw cite nye...buntal pon tak tahu diaorang ni..ape salah buntal sampai anti giler kat buntal..woiii aku buat ape ha...ce cite sikit... pasal kes aku yang tu...ehh..tu takde kena mengena ngan hidup kau..paham... kalau pasal tu..bongok jugak kau...hahahah... oooppp... tak tersengaja cakap macam tu... ::D .. yang buntal pelik kan bukan buntal sorang jer tapi kawan2 baik buntal pon diaorang anti..korang ada masalah sakit jiwa ker.. :O

buntal bukan nak aib kan diaorang taw..buntal dah lama sabar ngan perangai dyeorang dari awal tahun lagi... ape yang buntal and kawan2 buntal buat semua tak puas aty... yeah..buntal tahu korang ANAK ORANG KAYA..CANTIK.. tapi benda tu tak bawak sampai mati lah... kalau korang cantik luar..biarlah hati korang cantik juga...stop lah korang buruk2 kan kawan buntal.. kiteorang tak pandai takpe..tapi kiteorang tinggi kesabaran dan iman... kalau kurang ni..dah lama buntal ngan kawan buntal lempang muka kau... stop lah bajet



kalau korang semua tak puas hati..face to face lah.. jujur lah..buntal kalau ikutkan hati akan menjadi buntal yang dulu..yang pernah pukul anak orang...sekarang buntal malas dah..sebab buntal fikirkan mak & abah & family buntal..sebab akan menjatuhkan maruah...sooo..korang paham lah..KITA NI HIDUP TAKYAH BERDENDAM..HIDUP NI HANYA SEMENTARA..HIDUP TAK PERLU MENGEDIK, MENGANJING, MEMPERLI,MEMPERBODOHKAN ORANG... stop lah... korang kena ingat... KAT DUNIA HANG BOLEH LEPAS, KAT AKHIRAT...subhanaallah..korang nak bawa satu geng nak pukul buntal dan kawan2..takpe..ALLAH SENTIASA BERSAMA KAMI... 

lebih baik berdiam daripada berkata-kata,,,so.. biar lah kite berbaik...buntal pon dah malas nak cari pasal..tapi kalau korang dah melampau sangat..tunggu jelah balasan allah nanti... !!



okey lah..buntal minta maaf lah kat sapa2 sekiranya ada yang bace post kali ni..buntal tahu panjang..maaf yer..tapi kalau sudi comment sekali...ikhlas  taw... buntal cume perlu nasihat dari orang lain...sebelum tu kan.. buntal nak cakap kat budak bucuk

 saya sayang, cinta, suka awak sorang jer...


saya harap hubungan kita kekal hingga akhir hayat... amin..insyaallah.. :')


DEAR,
nadhirah


TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

4 comments:

nadhirahkamarudin said...

tak mao sdeh-2 ! smuge kekall okayy ? :) -ily

Kesuma Angsana said...

be happy dik.. Allah swt sentiasa bersama kita!.. slam kenal n dh follow u 115

noor nadhirah said...

ok @nadhirahkamarudin...
buntal xkkn sedih2 lgy..
aminn..tenkiu dear :)))

noor nadhirah said...

ok akak...betu ltu..allah sllu ada utk kite...
salam knal jgak akak..
tenkiu follow :)))

diubah suai oleh cik buntal