sayang2 buntal

2 Aug 2012

TRIAL SPM DAN EXAM SPM !!!

assalamualaikum and haii :))

hellooo...jumpe lagi... maaf sebab sekarang buntal dah jarang update..online tu memang online..tapi..sekejap je...tak boleh lama2..nanti kena potpetpotpet ngan mak..hehehehe...erhh..lepas buntal dapat tahu buntal layak pergi ke kem PLKN.. perasaan buntal happy + sedih..acano tu??? :D.. entah lah...buntal pon tak tahu,.sama ada nak pergi ke tak..kawan2 buntal cakap pergi je..ada pengalaman..susah nk dapat pengalaman macam tu..huhu..ok2..nanti buntal bagi tahu apakah keputusan nye..

sebelum tu...buntal adalah CALON SPM TAHUN 2012..trial spm lagi sebulan je...spm lagi 2bulan..tak lama lagii... 5/11/2012 adalah tarikh keramat bagi semua calon spm..kerana tarikh tu adalah tarikh perang hidup dan mati...heheheh..korang mesti tertanya-tanya sama ada buntal dah sedia ke belum..yang tak tanye tu pon takpe..hahaha.... jawapan nyee... adalah....................................... ye buntal dah siap sedia untuk menempuh percubaan spm dan exam sebenar spm... tapi buntal fokus kat bm, account, sejarah, mathmode, e.asas, dan sains.. yang lain suam2 kuku jer..hohohoho... :O

trial ni buntal target 3A- or A je... insyaallah doakan je ea... yang nk A- or A tu bm, sains dan e.asas... yang lain tager B+ or -... kalau dapat target lebih...alhamdulilah... spm nanti buat terbaik lagi... bak kata pepatah " no study hard but study smart ".. :))



DOAKAN KEJAYAAN BUNTAL DALAM PEPERIKSAAN SPM NANTI YER..SEMOGA BUNTAL DIBERIKAN TUBUH BADAN YANG SIHAT SEMASA MENJAWAB SOALAN NANTI..INSYAALLAH..AMIINNN.. :')


DEAR,
nadhirah


TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal