sayang2 buntal

12 Aug 2012

antara raya atau spm :)

assalamualaikum and haii :))

hehehe..maaf lah yer..sebab dah lama tak update...hari ni update pon sebab lepas raya buntal dah tak boleh online langsung..buntal sedang fokus kat trial spm...trial ni buntal kena buat betul2..sebab buntal ada mohon matrik..jadi.. diaorang tengok result trial..buntal kena buat betul2..doakan buntal dapat result ok yer..harap2 semua mata pelajaran lulus lah..amin... :))

raya lagi seminggu je kan..minggu depan sekolah pon 3 hari jer..isnin sampai rabu..khamis dah start cuti..yeehaaa...tapi kan...cuti2 jugak..buntal mesti kena kemas rumah.. tak pon kena ulang kaji..kalau tak..mesti kena bising dengan mak , abah , akak..huhuhu..

macam mana persiapan raya korang... dah siap semuanye..kuih raya dah beli...tahun ni tema warna ape...hahaha..banyak pulak tanye..:O.. tahun ni buntal baju raya warne merah dan kelabu..tudung beli tudung bawal je..yang ada bulu2 kat tepi tu..heheheh ^__^.. sebab tahun lepas dah beli shawl..so ape lah salahnye tukar selera kan..dah macam makanan lah pulak.ngee~

tapi raya pon raya jugak..spm tetap kena ingat..tak ingat ..habis lah result buntal nanti..buntal taknak menyesal satu hari nanti..betul kata cikgu e.asas..biar lah kita menyesal sekarang..jangan menyesal kemudian..hohoho..pinjam ayat ye cikgu... sebab buntal taknak repeat balik spm ni..sebab nanti nak masuk U susah..kena belajar balik ape yang buntal belajar sekarang nii..harap2 buntal tak lah macam tu..insyaallah.. :)

tapi ... masa raya nanti..buntal raya pertama sampai raya ketiga jer buntal raya..sebab raya seterusnye..abah dah tak bagi.. sooo... masa tu buntal akan gila2 sambut..hohoho..macam tak pernah sambut je kan..ngehngeh...tak pe lah...raya kan dua kali setahun... hari raya haji nanti kan ada..hahahha..terkena..huhuhu..

 selamat hari raya & doakan buntal dapat buat masa trial spm nanti..dan doakan berjaya sekali yer..hanya allah saja yg dapat balas budi baik semua..aminn.. :))


dear,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal