sayang2 buntal

7 Sep 2012

hello trial spm ...

assalamualaikum and hai.. :')

yeah..yeah..yeah...buntal dapat update selama buntal kena nyorok seminggu nie..hehehe..hari ni dapat lampu hijau..sooo...apalagi.. gosip2 lah..hehehehe... buntal sebenarnye nak update esok..tapi disebabkan esok banyak rumah terbuka.. so hari ni jelah... :D.. lagi pun hari ni tarikh nye istimewa sikit.. nak tahu apa.. kalau buntal couple lagi ngan mr.MH, buntal ngan dia dah genap 3 bulan... :')

no sad lah... sebenarnye buntal update ni taknak cite sedih2... malas dah nak pikirkan...past is past .. banyak dah cite yang buntal dengar... buntal bukan nak salahkan sapa2..buntal pon salah..kalau korang tak paham.. buat2 paham lah yer...hahahaha... ^__^

minggu ni buntal dah mula kan peperangan dalam dewan..hehehe..jangan pelik..buntal perang untuk trial spm tahun nie... ermm...buntal baru je jaWab payyyppeeerrr bm, bi, agama, math..:p yang lain minggu depan dan minggu depan...memang lama kan.. tapi..buntal dengar orang kata soalan trial ni teramat lah susah..dan result trial ni lah menentukan kita sambung belajar kat mana.. hehehe... sebab tu buntal habis-habisan jawab walau pon banyak yang xjawab,,,... ngee~

apa pon..harap2 trial ni buntal dapat jawab dengan tenang..dan dapat result yang terbaik..insyaallah.. :D


 saya rindu dia lagi..saya xkecik aty pon... :')


DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal