sayang2 buntal

4 Feb 2013

si kekasih kaki pisau cukur ?????

Assalamualaikum dan hai =))

wah.. tajuk hari ni macam panas jer.. hehehe.. takde lah panas mana pun.. hari ni buntal nak share atau tips macam mana nak mengelak mengetahui kekasih kita kaki pisau cukur.. tak kisah lah lelaki ker atau pun perempuan... tapi, sebelum tu, sekarang ramai yang anggap perempuan lah antara yang ramai dianggap kaki kikis duit..hello.......... sekarang ni lelaki zaman sekarang dah ada yang kaki kikis duit perempuan okey... tak percaya.. meh buntal share pengalaman buntal..

tapi.. sebelum tu.. buntal post entry ni bukan sebab nak buka aib seseorang..tetapi, buntal post sebab nak bagi pengajaran untuk korang2 semua dan untuk buntal juga.. buntal nak korang lebih berhati-hati semasa couple dengan seseorang... ada paham.. bagus .. hehehe.. >,<

> tetibe menjadi romantik dan penyayang

dulu masa korang couple, mesti lah pasangan korang sweet muwit kan.. lepas tu,
dah lama2, tetibe jadi tak sweet muwit... mesti pelik.. rasa macam nak nangis pon ada kan.. sekali, pada suatu hari, kekasih korang call secara mengejut dengan suara ala manja2 gitu.. 
kitepon cepat cair kan.. siapa yang xcair... dia pon cakap, yang dia tetibe rindu lah, xboleh tido malam lah, bla bla bla.. dan pot pet pot pet macam tu, dia pon cakap ngan kita.. " sayang, I dah benti keje la.. I nak guna duit.. bayar duit sewa rumah, bayar itu ini.. boleh I pinjam duit U?? ".. 
see.. kalau korang dapat ayat macam ni, korang kena berwaspada.. soalan siasat lah macam 
mana pon.. kalau si kekasih gagap utk jawab.. hahaha.. adalah udang disebalik batu tu.. mana tahu, dh dpt duit kita, dia belanja skandal dia.. mana tahu kan.. ^__^

> terdesak nak jumpe kita

dulu kita selalu ajak si kekasih kita date..tetapi, macam2 alasan dia bagi.. kata tengah sibuk sgt2 lah..ape entah yang disibukkan tu.. sibuk date ngan orang lain agaknye kot.. haha.. dalam beberape bulan.. masa tu kita tengah mcam merajuk, tetibe dia mesej atau call nak ajak date.. baru sekarang kau nak ajak date... tapi, disebabkan kita terlalu sayang kan kekasih kita, apelagi.. kita pun turut ikuti ajakan dia.. dah jumpa, jalan2.. tengah berbual ni.. si kekasih cakap.. " U... cantik lah baju tu.. tapi.. mahal sangat lah.. duit I dah habis.. " ( sambil buat muka kesian ).. nampak sangat si dia minta simpati.. haaaiiihhh.. bahaya orang macam ni..

> handphone rosak/ hilang

haaa.. yang ni buntal pernah terkena.. diingat balik.. menyesal gila kot.. dia pakai hp mahal2.. buntal pakai hp second hand.. ><.. nak tahu macam mana ayat orang yang nak dapat handphone baru ni.. " sayang... handphone I tadi lepas balik lepak ngan kawan2 tetibe hilang.. tak tahu kat mana tercicir.. " nampak tak ayat dia macam mana.. walaupun dia takde cakap suruh beli handphone baru.. tapi, gaya ayat dia tu yang menunjukkan si dia nak handphone yang baru.. :D

okey lah korang.. tak banyak mana pon buntal nak share..sebab buntal terkena macam ni masa buntal form 3..see..budak sekolah dah gatal kan.. tapi..memang menyesal sangat2 kenal dengan mamat macam ni..tapi..alhamdulilah..yang ada sekarang ni,walaupun kami jarang jumpe, tiap kali jumpe, dia akan belanja buntal..eh..buntal bukan nak kikis duit dia ok.. dah ada rezeki depan mata, watpe nak ditolakkan..huhu.. :D..  mudah-mudahan si dia tak sama macam ex buntal..in sha Allah..

pape pon..ingat.. berhati-hatilah semasa memilih pasangan.. kalau rasa lain macam jangan main serbu jer.. tanya elok2... in sha Allah.. akan kita jumpa buktinya.. ^___^





XOXO,
nadhirah




       

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

3 comments:

aNiss :):) said...

hehe. kena pandai pilih nie. btw, awak sangat comel laa dear :D

noor nadhirah said...

betul tu anis.. biar berhati2 skrg.. sblum trkena.. hehe.. thanks dear ^__^

Dosug Киев said...

Специально для Вас мы собрали анкеты лучших проституток - Девушки по вызову sexracom Чудо всегда ждёт нас где-то рядом с отчаянием.
. Роскошная, нежная, ласковая, милая и доступная леди, доставляю невероятное сексуальное удовольствие...
#ПроституткиКиева

diubah suai oleh cik buntal