sayang2 buntal

26 Oct 2012

berjuang untuk spm

assalamualaikum and hai =))

sebelum tu buntal di sini ingin mengucapkan selamat hari raya haji @ hari raya aidiladha.. mari lah kita mengingati atas pengorbanan Nabi Ibrahim a.s dan Nabi Ismail a.s.. :')

fuhhh...lagi seminggu jer nak hampir spm.. alhamdulilah..buntal dah hampir separuh siap untuk menghadapi spm pada 5/11/2012.. memang hati ni berdebar-debar.. masa pmr takde pulak macam ni.. aiyooyoo.. SPM ni lah penentu kita belajar kat mana dan kita be kerja sebagai ape.. betul tak ?? buntal nak jadi macam adik-beradik buntal sebab semua cemerlang masa exam SPM.. diaorang telah membanggakan mak dan abah.. so.. disebabkan buntal anak terakhir dalam family haji shariff dan hajah jamilah, insyaallah, . buntal akan buat terbaik dan cemerlang.. demi mengharumkan nama family.. amin.. =D

buat sementara ada masa ni, buntal selalu ulangkaji dan tidak tinggal kan solat.. buntal mohon supaya allah permudahkan segala urusan dan soalan exam tersebut.. selain tu, buntal mohon lagi supaya allah dapat kekalkan apa yang telah buntal baca dan hafal. dan tolong buntal sekiranya buntal lupa jawapan.. ^__^

tapi.. buntal takut masa nak dekat exam benda buruk akan berlaku..buntal taknak macam masa exam trial hari tu.. fikiran buntal terganggu... insyaallah.. mudah-mudahan takde pape.. exam ni buntal sama2 dengan cik tedd.. minggu depan buntal akan paksa dia study... awak.. jangan lah malas2.. saya nak tengok awak berjaya.. nak buat awak bangga dengan apa yang awak lakukukan.. saya marah awak, saya nasihat awak, sebab saya sayang awak.. saya taknak awak terabai dengan dunia sosial.. :(.. harap2 awak sedar ye sayang.. saya ada sentiasa ada dibelakang awak =D

korang.. doakan buntal supaya dapat jawab dengan tenang yer dan doakan supaya buntal diberikan kesihatan yang sihat.. >.<


saya sayang awak kerana Allah.. saya harap hubungan ni dapat bertahan dan direstui oleh Allah dan ibu bapa kita.. insyaallah..amin =))

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA !! 

dear,
 nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

2 comments:

ezyra daniel said...

gudluck yahhh huhu

noor nadhirah said...

orait.. tenkiu ezyra..
^__6

diubah suai oleh cik buntal