sayang2 buntal

7 Oct 2012

terima kasih buat saya senyum :)

assalamualaikum and hai..

alhamdulilah.. hari ni dapat juga update..walau pon hari tu buntal cakap yang buntal jarang update, tapi disebabkan hari ni buntal rileks sikit, boleh buntal luangkan masa kat sini kejap.. jap2.. rindu kat buntal tak ?? ngee.. #perasan kejap :P


oh yeah.. sebelum tu buntal rasa bersyukur sangat.. result trial buntal boleh lah dikata kan ok bah..hehehe.. walau pon 3 failed, takpe..ada masa buntal akan cuba usaha kan.. doakan buntal taw.. hoho.. cuak bila tengok tarikh spm.. 5/11/2012.. tarikh yang buntal akan pergi ke medan peperangan spm..hahahha.. :D.. tapi yang best sangat lepas trial kan.. ermm..masa yang ditunggu-tunggu oleh buntal.. ialah........... mr.MH buntal tegur buntal.. ya allah.. betapa rindunye buntal kat dia.. masa bertentang mata, hati ni dup dap dup dap.. ngada2 ea kau hati.. cium baru tahu..huhu.. thanks ALLAH kerana bagi kegembiraan ni..  :''))

nak tahu macam mana benda ni terjadi..ok..mari kita mulakan cite.. maaf lah kalau ada sapa2 tak suka.. ehem2.. bismillahirrahmanirrahim.. mula2 sekali, tak silap buntal masa hari isnin, nak pergi makmal sains, masa nak turun tu, mr. MH panggil buntal.. then dia ada cakap sesuatu..apa dia.. rahsia lah sayang ku..hehhee.. memang berdebar jantungku bila berhadapan ngan dia.. yelah..dah lama tak tegur kot.. lepas tu, esok nye, masa rehat, dia ajak buntal jumpa kat tangga, dia tegur buntal, kenapa result buntal teruk?? awak2.. kita dah usaha lah.. nak buat macam mana.. pasrah jelah..huhu..

hari rabu dan khamis kitaorang takde jumpa.. hari jumaat..hari yang paling sweet kot..hahha.. masa ni buntal tengah buat addmath, tibe2 dia datang, minta buntal ajar addmath, then tibe2 dia cakap macam ni,.. " nad, minta nombor?? ", masa tu buntal tercengang, yelah, tengah belajar addmath tibe2 minta nombor.. nombor ape.. sekali dia pon cakap nak nombor phone buntal.. ohmaigod.. malu nyee... hehehe.. lepas tu, buntal cakap buntal tak kai hp, nampak kan yang buntal jual mahal, sebenarnye nak bagi sebab rindu kata kan..hahaha.. so sweet time ni.. :')



hari isnin minggu seterusnya, lagi lah buntal happy sangat2.. kiteorang memang macam tak boleh jauh lah kata kan.. cewahh... awok rindukan kita ea..hehehe.. masa waktu first, masa belajar math, buntal pandang belakang, sekali dia lambai tangan kat buntal.. malu lah awok.. :D.. then, masa BI, semua kena pergi library, then, masa tu buntal masuk lambat sebab gi tandas, sekali masa masuk, tiba2 dia ajak buntal duduk ngan dia.. ya allah.. jantung ni macam jatuh dikutip balik.. tapi, buntal tak duduk pon ngan dia, malu lah nanti ada gosip2 pulak nanti.ngee~ sekali dia datang, terus duduk sebelah buntal.. subhanallah.. masa tu hanya Allah je yang tahu perasaan buntal masa tu.. huhuhu.. ^__^



hari rabu.. buntal ngan dia bual2.. tapi masa tu, buntal macam tengah moody sikit sebab tengah sakit perut.. sori awak.. tapi.. hari yang paling buntal tak boleh lupa kan masa hari jumaat.. hari dimana buntal dan mr.MH berbual paling lama.. dan banyak2 perbualan yang buntal tak boleh lupa, dia cakap buntal comel masa gi solat hajat.. sebab masa tu buntal pakai baju kurung kelabu.. warna yang pernah dulu konon nak pakai sama2 masa hari raya..hehehe.. lepas tu, dia cakap macam lah.. tapi yang pasti.. buntal rindukan semua situasi kat atas.. :')

dear haziq.. maafkan saya masa soalan last yang saya tanya awak hari tu.. yang saya tanya kenapa haziq cari nad balik... awak.. hati saya masa tu dah nangis bila awak cakap salah ker awak cari saya balik.. awak..saya tak kisah awak datang cari balik saya..sebab saya rindukan awak sangat2.. rindu nak ketawa2 ngan awak macam hari tu... tapi bila saya teringatkan balik kenangan awak dan saya, membuatkan saya ego.. saya ego ada sebab sayang.. sebab nya ialah bila awak terus lupakan saya dan terus cari pengganti saya.. tapi bila dapat tahu awak dah putus ngan dia, hati saya tak happy.. kenapa ea awak??? padahal saya sayang awak sangat2.. maybe awak dah luka kan hati saya..sampai saya termimpi kan awak dah takde kat dunia ni.. saya taknak bagi tahu dekat awak. takut benda tu akan terjadi..awak..janji saya kat awak takkan saya lupa..saya akan pegang kata2 saya kat awak.. imissu,iloveu,ineedu..mohd haziq :'((






 saya amat merindui awak sayang a.k.a budak bucukk :')

DEAR,
nadhirah


TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

1 comment:

Nana Hashim said...

jemput join segmen sy

http://hazwanahashim88.blogspot.com/2012/10/siapa-nak-saya-klik-iklan-nuffnang.html

diubah suai oleh cik buntal