sayang2 buntal

1 Dec 2012

akhirnya.. terbukti juga

Assalamualaikum and Hai =))

sebelum tu..buntal minta maaf sebab entry ni buntal nak tulis pasal someone...



awak.... awak mesti terkejut kan tengok gambar ni??? awak.. terima kasih sebab dulu awak tipu saya hidup2..saya percaya dengan kata2 awak.. dulu..saya pernah tanya dekat awak.. mana teddy bear putih tu?? then, awak pon cakap.. yang anak sedara awak ambil.. saya ingat lagi taw awak... sampai mati !!! ... entah2 hadiah yang anak patung salji tu pon awak bagi kat sape entah...

awak.. saya tahu dulu awak sayang sangat2 kat dia.. and awak nak bagi hadiah harijadi kat dia.. tapi kan awak.. kenapa awak mesti bagi teddy bear tu yang dah ada bekas pelukan saya.. sampai hati awak kan... terima kasih yang amat sangat kat awak... tapi kan.. saya pelik..kenapa awak taknak terus terang je ngan saya... ye..saya tahu..awak nak jaga hati..awak..dengar sini.. jujur tu lebih baik daripada menipu... sebab biar kita tahu hal sebenar daripada hidup dengan perbohongan..

awak..lepas ni awak dah jumpe yang awak sayang..awak jangan lah bohong kat dia.. saya faham bila perempuan dibohongi oleh lelaki... awak kena tahu tu... harap lepas ni jangan buat lagi taw.. serius saya cakap... perasaan sayang saya kat awak dah terus hilang begitu jer..  Maybe ALLAH dah kabulkan doa saya untuk saya lupa kan awak.. dan saya juga berterima kasih kepada ALLAH sebab bagi petunjuk siapa awak sebenarnya.. dan pembohongan yang awak bohong selama ni...

TERIMA KASIH AWAK !!! =')

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal