sayang2 buntal

18 Dec 2012

selamat tinggal zaman persekolahan ..

assalamualaikum dan hello !! =D

fuhh..fuhh..fuhhh.. hehehe... maaf lah ye sebab buntal tak update2 blog ni..walau pun spm dah habis lama..hahaha.. sebenarnye buntal malas nk update.. padahal hari2 on9..ngee~.. jangan marah yer !!



yeahhh.. buntal rindu dia kat atas..eh2.. buntal rindu lah dengan zaman persekolahan.. buntal jadi pelajar terakhir di SMK SULTAN ABDUL JALIL, KLUANG, JOHOR pada 6 disember 2012.. habis nye exam spm..buntal pon hoooreeee.. akhirnya habis sudah buntal jadi seorang pelajar sekolah menengah... selama 5 tahun buntal kat sekolah ni..banyak memori buntal cipta.. yang indah mahu pon yang pahit.. =)

buntal mula bertapak di sk tu start 3 Januari 2008... mula2 masa masuk sk menengah tu macam rasa kekok..yelah..semuanye budak2 dah besar..hehehe.. form 1 buntal masuk 1 RK 2, seterusnya 2 P1 - 3 P 1.. lagi 4 SI 2 - 5  A 2.. yeah.. macam2 ragam buntal jumpa semasa di sekolah ni.. dan kat sekoalh ni juga lah buntal pernah suka dan sampai couple.. cinta budak sekolah..huhuhu...

cikgu2 kat sekolah ni memang sporting.. ada yang garang...eh..biasalah tu kan... cikgu yang manja.. heehe.. buntal akan ingat semua tu..sweet memory... emm.. lepas buntal masuk form 5.. buntal baru tahu erti menghargai masa .. belajar untuk berdikari.. dan masa ni lah banyak dugaan dan cabaran yang ALLAH bagi kat buntal..alhamdulilah..buntal masih mampu menghadapinye walau pun perit untuk hadapi...

emm..kepada adik2 yang masih bersekolah lagi tu..hargai lah masa zaman persekolahan anda.. memang susah nak dapat semua ni... percaya lah..lepas habis sekolah..anda akan merinduinya... jom2 tengok iklan kejap..yyeeehhaaaa,,,.... ^__^























selamat tinggal sekolah ku.. guru2 ku.. kawan2 ku.. dan semua nye... =')




DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal