sayang2 buntal

27 Dec 2012

form 6, matrikulasi atau politeknik ???

Assalamualaikum and hai kaki blogger =D

tadaa...blog telah pon diubah suai sempena dah nak dekat tahun baru ni.. lagi beberapa hari je lagi..bukan setakat blog je tukar..facebook ngan twitter pon berubah wajah... hehehe..semangat ni..yeehhaaa... >,<

lagi 3 bulan je result spm nk keluar..ya allah..rasa takut bila dikenangnye...semoga ALLAH beri kejayaan yang terbaik kepada buntal dan kawan2 buntal dan semua calon spm 2012...kita dah berusaha dan kita ikhtiar dan tawakal kepada-Nya..amin..

 muka takut bila teringat result spm..hehehe...

okey... tengok tajuk di atas memang semua tu impian buntal untuk sambung study... itu pon bergantung pada result spm buntal nanti... sebenarnye...buntal teringin nak sambung study dekat matrikulasi.. tapi..kawan2 cakap matrik susah..nk kena dapai 4flat.. kalau tak..memang susah nk sambung study mana2...emm... lepas dyeorang cakap macam tu.. buntal pikir nk masuk politeknik...sebab ni ada diploma..lagi dahsyat...huhuhu...itupon kalau ada rezeki...

kalau matrik tak dapat...politeknik tak dapat juga..buntal kena sambung study form 6 kat sk sama..tapi..buntal taknak sambung dekat sk lama...takut teringat kenangan lama..hehehe..nak form 6 sk lain...boleh tak??? ngee~



tapi... impian buntal memang nk dapat segulung ijazah seperti adik-beradik buntal yang lain..buntal nak happy kan man dan abah buntal... buntal ingin tunjukkan yang anak bongsu mereka boleh berjaya seperti abang2 dan kakak2... korang2..doakan ape yang diimpikan oleh buntal selama ni akan jadi kenyataan yer.. amin...semoga ALLAH jer yang balas budi baik korang semua... terima kasih semuanye...

okeylah...buntal dah habis story ni..nanti buntal update lagi yer.. selamat tinggal... ^___^

DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal