sayang2 buntal

27 Jan 2013

selamat hari jadi !!!!!!

Assalamualaikum and hai =))

hari ni buntal nak post pasal birthday ex buntal.. ex buntal ni kawan buntal .. dah jarang berhubung..paham2 lah yer kenapa dah lama tak berhubung..hehehe.. masa sebelum buntal nak post ni, buntal tahu buah hati buntal ada baca ni, tapi buntal minta izin nak wish birthday ex.. dia kata boleh wish.. alhamdulilah.. walaupon dia bagi, buntal malas send sms atau call ex.. buntal hanya post jelah melalui blog ni..nak jaga hati si dia.. buntal tahu ex baca entry ni.. hehehe

kepada mohd haziq bin mohd riza ( eh2 betul ke aq tulis nama dia tu ).. buntal nak ucapkan selamat hari lahir yang ke 18 tahun... walaupun kita dah menjadi ex.. buntal tak pernah lupa birthday kawan2 buntal termasuk family dan buah hati buntal.. semoga haziq lepas ni lebih rajin, buanglah sifat malas tu yer.. huhu.. lepas ni haziq sambung study mana??? maklum lah.. dah lama xcontact.. tak tahu cite... hehehe.. pape pon.. buntal doakan supaya haziq diberikan kesihatan yang sihat, berjaya di dunia dan di akhirat..in sha Allah.. ^,^

buntal ada buat poster khas untuk haziq.. hehehe... harap2 suka lah yer... :))


 


DEAR,
nadhirah

TERIMA KASIH SINGGAH, BACA DAN KOMEN :)

No comments:

diubah suai oleh cik buntal